Algarve - Villa Vita Parc

Bo med en formidabel havudsigt og direkte adgang til stranden

Kontakt os

Top-lækkert ophold på charmerende Algarve

Vila Vita ligger på en klippetop med udsigt over Atlanterhavet i Armação de Pêra. Uanset hvilken værelseskategori du vælger, kan du forvente en sofistikeret, raffineret duft af luksus og en fantastisk udsigt over den blomsterfyldte park eller Algarvekysten, samt moderne bekvemmeligheder, såsom Bluetooth-højttalere, LCD-tv og gratis trådløs internetadgang. Her er også et udvalg af villaer, hvor du kan nyde privatlivets fred. 

Værelserne har balkon eller terrasse, hvor den charmerende udsigt over Atlanterhavet og Armação de Pêra kan beundres. Nogle boliger er udstyret med et opholdsområde og satellit-tv.

I de anlagte haver ligger swimmingpoolen. Vila Vita spa har 4 aroma dampbade, sauna og massagebehandlinger. Et fitness-center er til rådighed samt minigolf og tennisbane.

Med 9 restauranter og 5 barer, kommer du ikke til at sulte eller tørste, stort udvalg der varierer fra lokale portugisiske fiske- og skaldyrsretter til det asiatiske køkken. Der er en imponerende vinkælder - fyldt med mere end 11.000 flasker.

- Leading hotel of the World
- Kids Club og aktiviteter for teenagere
- 10 restauranter og 6 barer
- 2 Michelin Star restauranter
- Smuk privat strand
- Mulighed for tilkøb af halv- og helpension


Sommertilbud
8 dage / 7 nætter. Rejs fx 16. - 23. oktober 2019
Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 10.365

Prisen inkluderer:
- Fly København – Faro t/r
- Privatchauffør lufthavn – hotel t/r
- 7 nætter i Deluxe room 
- Morgenmadsbuffet