Eagles Palace

Bliv fortryllet af Halkidikis skønhed

Kontakt os

Resort hvor gastronomi og afslapning har topprioritet

Uanset om du beslutter dig for at afkøle i din private pool eller jacuzzi eller tilbringe timer på den gyldne sandstrand, kan du finde det hele på Halkidiki.

De 157 værelser, luksus suiter, suiter med pool og bungalows har selvfølgelig alle en betagende havudsigt. De luksuriøse suiter og suiter med pool tilbyder komplet privatliv med direkte adgang til stranden. Værelserne har komfortabelt opholdsområde, luksuriøst møbleret altan eller terrasse, aircondition, LCD-tv, musik, wifi, sikkerhedsboks, marmor badeværelse med badekar, bløde badekåber, tøfler og badehåndklæder. 2 gange om dagen kommer stuepingen og ordner samt rengør værelset.

Hvis du længes efter gourmetrestauranter i Grækenland, får du her madoplevelser på eksklusive frokost- og middagsrestauranter. Fra det internationale køkken til de italienske delikatesser og fra romantiske middage på terrassen til kølige drinks i barerne hele dagen. I Grækenland anses mad for at være en af ​​de største fornøjelser, og her på Halkidiki tryller kokkene for dig.

Hvad enten du er til kunst, vin, musik, vandsport eller wellness er her events og arrangementer for enhver smag, så du har mange spændende muligheder for aktiviteter på din ferie.

Eagles Palace er et af ​​de fineste spa-resorts i Grækenland og har for nylig modtaget titlen “Best Day Spa” ved Philoxenia. Du kan vælge mellem mange massage- og dagpakker, der betragtes som helt unikke. Her får du ro i både krop og sind med gamle ritualer og afslapning.

- Small Luxury Hotels of the World (Eagles Villas)
- Fantastiske omgivelser
- 4 restauranter og 4 barer - dine around
- Smuk privat strand

Sommertilbud
8 dage / 7 nætter. Rejs fx 4. - 11. juli 2019

Indkvartering i Superior Garden View room
Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 15.350

Indkvartering i One Bedroom Pool Villa
Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 38.995
Pris pr. barn u. 12 år (max.2) fra kr. 3.700

Prisen inkluderer:
- Flyrejse København – Thessaloniki t/r
- Privatchauffør og kørsel lufthavn – hotel t/r
- Valgt kategori: 7 nætter i Superior Garden View room

eller 7 nætter i One Bedroom Pool Villa
- Halvpension


Skal bookes senest d. 24. maj 2019