Luksusvilla i Vence, Côte d´Azur

Denne nyrenoverede villa ligger på toppen af ​​et bjerg, med enestående udsigt over Côte d'Azur

Kontakt os

Det perfekte sted for en afslappende ferie

Bare 20 minutter fra Nice lufthavn tilbyder Villa La Galine alt hvad du behøver for en fantastisk ferie eller forretningsrejse. Villa La Galine har et team af medarbejdere dedikeret til at levere en høj standard af tjenester til gæsterne under deres ophold. Den nyrenoverede villa ligger på toppen af ​​et bjerg, med enestående udsigt over Côte d'Azur. Villaen kan prale af uforstyrret udsigt over hele kysten af ​​Rivieraen, mens Estrelbjerget mod vest om aftenen udgør den perfekte kulisse for de smukkeste solnedgange.

Placeringen af ​​villaen kunne ikke være meget bedre. På trods af den private og afsondrede beliggenhed på bjerget ligger villaen tæt på snesevis af summende byer og små charmerende landsbyer. Der er en vandresti lige bag villaen, der tager dig på eventyr i de smukke bjerge.

Villa La Galine er beliggende på næsten 6 hektar og er den perfekte villa, hvis I søger privatliv og komfort i idyliske omgivelser. Den nyrenoverede villa er 600m2 og har 7 en-suite soveværelser, to opvarmede pools, et motionsrum, sauna, og mange spise- og lounge områder.

De 7 rummelige en-suite værelser er alle smagfuldt indrettet med Hästens dobbeltsenge og efter unikke temaer. Hvert værelse åbner også til terrassen med udsigt over haven.

I stuen er der en stor sofa med plads til hele familien, hvor du enten kan se Apple TV på den store projektorskærm eller nyde den smukke udsigt over Cote D'Azur ved siden af ​​pejsen.

Villaen har en enorm have med et poolområde i forlængelse af terrassen. Der er to opvarmede pools; en stor pool og en børnepool.

Når sulten melder sig kan I selv trylle i det fantastiske køkken eller lade stedets kokke tage sig af alt fra start til slut, så alt du skal gøre er at læne dig tilbage, nyde et glas vin eller to og forvente en fantastisk gastronomisk oplevelse. Selv efter måltidet vil holdet tage sig af afrydning og opvask. 

7 soveværelser
Flere spisepladser og siddepladser
1 stor pool og 1 børnebassin
Fitnessrum
Sauna og jacuzzi
Fuldt udstyret indendørs og udendørs køkken
Gratis Wi-Fi
Træfyret pizzaovn
Petanque felt
Apple TV og stor projektor skærm
2 pejse
Bordtennisbord

Kontakt os for priser på tlf. 20 13 27 55.

Her er mulighed for at leje villaen privat eller evt. til forretningsmøde incl. alle mødefaciliteter.

 

Startkit: Vin, vand, kaffe, the, juice, salt, peper olie.

Dansk manager:
Assistance ved indkøb i forbindelse ved ankomst.  
Mulighed for leje af privat chef, kontakt os venligst.
Slut rengøring: 450 Euro
Chauffør, billeje, event samt business meeting kan arrangeres.

Kontakt os for mere information

Aconto Depositum: 50% ved bestilling.
Restbeløb 60 dage før ankomst
Depositum 3000 EURO som sikkerhed.