The Oberoi Mauritius

Mauritius bedste spa og massage finder du på the Oberoi

Kontakt os

Super fantastisk hotel i toppen af luksus-klassen, hvor intet mangler

Om hotellet

Oberoi er omkranset af 3 smukke strande og er et paradis for børn og voksne. Bo i de smukke store Pavilloner med smuk udsigt over den tropiske have og havet. Alle bungalows har stort karbadeværelse, opholdstue samt terrasse. Villaerne kan også fås med privat swimmingpool. Alle villaer og Pavilloner er udstyret med WiFi, iPod-dockingstation, satellit-tv, elektronisk værdiboks og en espresso kaffemaskine.

Fast program hele ugen, uden ekstra beregning og man kan deltage hvis man har lyst.

Program: Mandag: Vejrtrækningsøvelser. Lær om koncentration og at trække vejret  i forskellige niveauer. Tirsdag: Lær at arbejde med ler og skulpturer. Onsdag: Body toning workout. 60 min. få energi til krop og sjæl. Torsdag: Hatha Yoga. Gennem fysiske øvelser mærker man energien strømme gennem kroppen og hoved. Fredag: Fusions musik. Lær at spille musik fra Afrika, østen og Europa.

Ud over ovennævnte arrangementer, kan man deltage gratis i: hennamaling, oplev stjerne og planeter til ”Star Gazing aften”, vinsmagning, Tai Chi, stretch aerobic og meget mere. Børnene er ikke glemt og kan nyde ferien med forældrene eller deltage i Oberoi´s Kids Club som har sjove arrangementer hver dag.

Her får du smag for et udsøgt internationalt køkken og lokale specialiteter i vores største restaurant; On the Rocks. Baren er et fremragende sted at slappe af med en aperitif eller en godnatdrink. Restaurant og bar har en spektakulær udsigt over Det Indiske Ocean, spiser du på “On the Rocks“ kan du næsten dyppe tæerne i havet.

Indrammet af en frodig tropisk have ligger resortets spa -en oase til nydelse, afslapning og ro. Endvidere er der fuldt udstyret fitnesscenter og oplyste tennisbaner.

Luxury pavillion OB Luxury pavillion bathroom B

Aktuelle tilbud

BRYLLUPS RABATTER - GOLF - PARADIS
GOURMET MAD - DYKNING
9 dage/7
 nætter 
Afrejse fra 1/12 - 20/12 2019
Pris per voksen fra kr. 24.800,- 
 
Prisen inkluderer: 
Fly København - Mauritius med Emirates t/r  
Privat chaufførservice lufthavn - hotel t/r  
7 nætters ophold på Oberoi Mauritius
Indkvartering i en Premiere Room med halvpension
Samtilige nugældende skatter og afgifter  
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring